velika podrška

Kraljevski doček na ulicama i stadionu Alkmaara za igrače: DOBRO DOŠLI!

30.11.2023.
u 20:48

Europska ekspedicija mostarskih Plemića ovaj je put za cilj imala daleku Nizozemsku i Alkmaar, gdje su jučer u utakmici petog kola skupne faze Konferencijske lige izašli na megdan nogometašima nizozemskog tima AZ Alkmaar.

Prvak BiH i sada je imao glasnu potporu svojih najvjernijih navijača, a organizatori su se pokazali kao pravi domaćini i dali su sve od sebe da budu dočekani na najbolji mogući način, što na ovim prostorima, ruku na srce, baš i nismo naviknuli gledati. Gesta je to vrijedna divljenja i poštovanja te bi domaći organizatori utakmica mogli mnogo toga naučiti iz ovoga.

Ultrasi su, kao, uostalom, i na sva dosadašnja gostovanja, otišli i put Nizozemske podržati svoj klub, a u Alkmaaru su itekako bili spremni za dolazak navijača Zrinjskoga.

Navijačka pjesma mostarskih Ultrasa zaorila se sinoć ulicama Alkmaara, pronoseći na najbolji način svu ljubav koju sa sobom nose najvatreniji navijači mostarskog kluba.

Pred sami susret igrači mostarskog HŠK Zrinjski obavili su posljednje pripreme na AFAS stadionu u Alkmaaru, gdje su još jednom mogli svjedočiti gostoljubljivosti nizozemskih domaćina. Naime, na samom stadionu na jednom od semafora Plemiće je dočekao natpis dobrodošlice, i to na hrvatskom jeziku.

Na velikom semaforu s pozadinom na kojoj je bio grb kluba iz Mostara dominirao je bijeli natpis DOBRO DOŠLI!

Domaćini su se stvarno potrudili i dali sve od sebe kako bi se i igrači, ali i navijači, koji su zbog svojih ljubimaca potegli na ovaj daleki put, osjećali doslovno kao kod svoje kuće.

Uz navijače, s igračima Zrinjskog na ekspediciji u Nizozemskoj bili su i članovi uprave ovog kluba koji su iz počasne lože bodrili svoj klub. •

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?