Premijer liga BiH

Kraljevi iz Jajca gostuju u Sarajevu i nadaju se čudu

22.08.2016.
u 09:00

U okviru VI. kola BH Telecom Premijer lige BiH nogometaši Metalleghea BSI gostuju danas ekipi Sarajeva na Koševu. Bit će ovo posljednji susret VI. kola u kojem su uloge već ranije podijeljene. Sarajevo je apsolutni favorit u ovom susretu u koji kraljevi iz Jajca ulaze nakon serije od 4 uzastopna poraza.

- Iza nas je teško razdoblje, dobro smo radili, igrali smo najmanje ravnopravno sa svim svojim protivnicima, ali sportska sreća i naše pojedinačne pogreške dovele su nas u nezavidnu poziciju na ljestvici. Sarajevo je uvijek favorit, ali to ne znači da mi idemo samo kako bismo istrčali na teren. Vidimo da ima dosta iznenađenja u dosadašnjem tijeku prvenstva, pa zašto i mi ne bismo pokušali iznenaditi bordo tim, istaknuo je za predstavnike medija Nebojša Popović, napadač Metalleghea BSI.

U utakmici sa Sarajevom trener Bašić ne može računati na ozlijeđenog Dujakovića, a u konkurenciji za prvih jedanaest je Slovenac Stefan Smiljanić koji je stekao pravo nastupa. S druge strane, veznjak Sarajeva Samir Radovac je pred susret s Metallegheom izjavio: - Protiv Metalleghea očekujem sličan meč kao protiv Krupe, a nadam se da ćemo uz potporu navijača osvojiti nova 3 boda, istaknuo je Radovac. Susret počinje u 17.30 sati, a glavni sudac je Ermin Sivac iz Zenice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije