Nakon pobjede nad Real Sociedadom

Kovačić ni kriv ni dužan dočekan zvižducima, Benitez uzdiže Ronalda

Rafael Benitez
30.12.2015.
u 22:13

Rafael Benitez i dalje nailazi na nezadovoljstvo navijača, a Santiago Bernabeu ga je gromoglasnim zvižducima i negodovanjem 'nagradio' u 58. minuti kada je umjesto Rodrigueza odlučio uvesti Kovačića

Rafael Benitez je nakon pobjede nad Real Sociedadom nahvalio Cristiana Ronalda, iako je Portugalac napravio nešto na što nismo naviknuli od njega - promašio jedanaesterac.

"Kontrolirali smo utakmicu 80 minuta. Imali smo puno prilika, a da sm iskoristili još koju bili bi još opušteniji. Unatoč promašenom penalu, Ronaldo je zabio drugi i nosio je momčad na svojim leđima. Čitava je momčad pokazala karakter i odgovornost," rekao je Benitez a potom je dodao:

"Kada momčad daje sve od sebe, može pokazati svoju pravu kvalitetu. Imati toliko ofenzivnih igrača u momčadi znači da ćemo postizati puno pogodaka, ali i da ćemo imati teži zadatak u obrani."

Rafael Benitez unatoč pobjedama i dalje nailazi na nezadovoljstvo navijača, a Santiago Bernabeu ga je gromoglasnim zvižducima i negodovanjem 'nagradio' u 58. minuti kada je umjesto Jamesa Rodrigueza odlučio uvesti Matea Kovačića, prenosi Goal.com.

U tom je trenutku rezultat bio izjednačen, a Kolumbijac je bio uvjerljivo najkreativniji pojedinac na terenu. Benitezova odluka nikome nije bila jasna! James je za sat vremena provedenih na terenu iskreirao šest prilika, više i od svih njegovih ostalih suigrača zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije