Kovač prozvao krivca nakon teškog poraza: Svima je bilo jasno čija je greška

kovac
DPA/PIXSELL
11.11.2023.
u 11:44

Wolfsburg Nike Kovača izgubio je 4:0 od Gladbacha u 11. kolu Bundeslige. Kovačeva momčad sada je deseta u Bundesligi, a ovo mu je bio drugi najteži poraz na klupi Wolfsburga. Teže je stradao samo od Borussije Dortmund u 31. kolu prošle sezone. Tada je bilo 6:0, što mu je i najteži poraz u trenerskoj karijeri.

Bivši hrvatski izbornik nakon utakmice je bio jasan: "Ako napravite tako puno pogrešaka, nećete pobijediti u bundesligaškoj utakmici. I zato smo zaslužili izgubiti. Ne trebamo ništa uljepšavati." Potom je imenovao krivca. To je belgijski vratar Koen Casteels:

"Svima je bilo jasno da je to njegova pogreška. Ne mislim da se tu primarno radi o taktičkim stvarima. Gladbach je zabijao golove, ali mi smo ih pripremali." Kovač tvrdi da nije vikao na svoje igrače u svlačionici nakon teškog poraza, iako su njemački mediji smatrali da se to dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije