ŽIVČANI RONALDO:

Kopačkom stao na glavu suparniku, a lopte dodavao sucima

fasdf
03.11.2016.
u 11:30

Nije se Cristiano Ronaldo proslavio u Varšavi na utakmici protiv Legije, dapače, fotografije njegove nervozne i ružne reakcije, kao i kompilacija uzaludnog truda u Poljskoj šire se društvenim mrežama uz negativne komentare, prenosi Net.hr

Velikom favoritu za nagradu najboljeg nogometaša godine u ogledu 4. kola Lige prvaka malo je toga išlo onako kako je to on želio, a kad je tako, igrač koji često dokazuje veličinu izvan terena, na samom travnjaku zna biti djelovati vrlo živčano i ljutito. Vjerojatno neshvaćen od suigrača, ili je on tako mislio, Ronaldo se na njih ljutio i gestikulirao u njihovom smjeru, a navedenu nervozu ispoljio i ovom ružnom scenom za koju portal 101 Great Goals tvrdi da je snimljena u trenutku dok je suparničkom igraču nogom nagazio glavu:

 

A ovako je izgledalo jedno od njegovih dodavanja tijekom ogleda. Odradio je to Ronaldo bez gledanja i skoro uposlio linijskog suca:

 

Susret je završio 3-3 uz pogodak Matea Kovačića u 85. minuti kojim je postavljen konačan rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije