Pogodak i proslava

Kontroverzni Tonći Kukoč zabio gol i izveo jednu od najluđih proslava sezone

14.02.2020.
u 10:10

Bivši nogometaš Zrinjskog i jedan od najkontroverznijih igrača s ovih prostora Tonći Kukoč na zanimljiv način proslavio je pobjednički pogodak koji je postigao u osmini finala Kupa Mađarske za svoj Honved protiv Haladasa u pobjedi od 1:0.

Kukoč je pogodak postigao u 57. minuti nakon što je oduzeo jednu loptu na svojoj polovici, a u nastavku akcije nastavio je s trčanjem prema golu gostiju i nakon asistencije jednog svog suigrača precizno je pogodio i doveo svoj tim u vodstvo, piše klix.ba.

Nakon što je postigao pogodak, Kukoč je otišao u prvi red tribina stadiona Hidegkuti Nandor u Budimpešti te je na taj specifičan način proslavio pogodak, a nakon svega dobio je žuti karton zbog napuštanja terena i neprimjerene proslave.

Pogodak koji je postigao Kukoč sredinom drugog poluvremena ujedno je bio i jedini gol na ovoj utakmici, pa je njegov Honved slavio protiv Haladasa rezultatom 1:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije