Liga prvaka

Kontrec: Izgubimo li od Bešiktaša ovaj put, ode nam sezona dolje

19.09.2015., Kutija sibica, Zagreb - SEHA liga, PPD Zagreb - Strumica. Tin Kontrec.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
26.11.2015.
u 06:30

U drugom dijelu sam pak nezgodno pao na to rebro i još ozlijedio lakat. U jednom trenutku nisam mogao disati od boli - kazao je Slovenac

Veselin Vujović, trener rukometaša PPD Zagreb, odahnuo je. Ipak će večeras (19 sati, Arena) protiv Bešiktaša, u utakmici skupine Lige prvaka, moći računati na Tina Kontreca, kružnog napadača, koji je jako važan igrač obrane Zagreba.

- Odradio sam dva posljednja treninga bez ikakvih problema. Nakon Flensburga nije izgledalo nimalo dobro. Bila su mi natučena rebra, imao sam istegnuće mišića desne ruke. Sve je to posljedica dosta oštre utakmice protiv njemačke momčadi - rekao je kružni napadač.

Bolove u rebrima osjetio je odmah na početku spomenute utakmice.

- Negdje u trećoj minuti dobio sam udarac u rebro. Igrao sam obranu, a gradeći poziciju kako bi primio loptu, udario me Toft Hansen. U drugom poluvremenu sam, pak, nezgodno pao na to rebro i ka tome sam još ozlijedio lakat. U jednom trenutku nisam mogao disati od boli. Nisam više mogao pomoći dečkima, iako, i da sam ostao u igri, teško da bi nešto promijenio jer je Flensbueg bio bolji - rekao je Tin.

Opasni Pribak i Döne

Igrate protiv momčadi koja vas je pobijedila u Istanbulu.

- Već sama činjenica da su nam nanijeli poraz je veliki motiv da im uzvratimo. Ne želim uopće ni o čemu razmišljati osim o našoj pobjedi. I zato ćemo igrati na glavu. Nema nikakvih kalkulacija, od prve minute idemo žestoko. U slučaju poraza cijela sezona otići će dolje. Pobjeda nam donosi mir uoči utakmice s Wislom u Poljskoj - rekao je Kontrec.

O Bešiktašu će reći:

- Treba zaustaviti njihovog najboljeg strijelca Dönea, ali i Pribaka koji organizira sve napade - zaključio je Kontrec.*

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije