Nogometaši

Kobiljar, Anđušić, Klarić, Milović i Zeljković novi igrači na prozivci Olimpica

olimpik
VL FOTO
12.01.2016.
u 07:00

Na prozivci igrača nisu se pojavili Gligorov, potom Srđan Stanić te Handžić iz neopravdanih razloga

Nogometaši FK Olimpic Sarajevo jučerašnjom prozivkom i treningom u Hadžićima službeno su krenuli s pripremama za proljetni dio polusezone u nogometnoj Premijer ligi BiH.

Stručni stožer Olimpica, na čelu s Edinom Prljačom, održao je kratki sastanak s nogometašima u kojem im je prenio očekivanja njegovih suradnika i uprave kluba te igrače upoznao s ambicijama. Nakon sastanka održan je i prvi trening, a na prozivci igrača nisu se pojavili Filip Gligorov koji će danas doputovati iz Makedonije, potom Srđan Stanić zbog smrtnog slučaja u obitelji te Kenan Handžić iz neopravdanih razloga, piše Večernji list BiH.

U pogledu novih igrača, u kadru su bili Rijad Kobiljar, Nemanja Anđušić, Ildar Klarić, Đoko Milović koji je stigao iz GOŠK-a i Faris Zeljković.

Ekipi bi se u sljedećim danima trebao pridružiti Anel Hebibović koji je dogovorio sve s FK Sarajevo, i u Olimpic dolazi na posudbu.

Na treningu je bilo i nekoliko novih igrača koji su na probi, a njihov status bit će riješen u sljedećim danima.

Ekipa će u nekoliko idućih dana boraviti u Sarajevu, gdje će obaviti potrebna testiranja i liječničke preglede, a potom slijedi odlazak izvan grada na drugi dio priprema, kako je priopćeno iz FK Olimpic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije