POSUŠJE

Knezović dao ostavku nakon poraza od Rame

Grude-online.info
23.09.2015.
u 06:15

Nakon visoke i povijesne pobjede HŠK Posušja protiv Kupresa (11:1), sve je bilo u idiličnom ozračju, ali visok poraz u Rami (0:4) bio je bolan pa je prvi trener seniorske ekipe Mario Knezović podnio neopozivu ostavku. Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora ostavka je prihvaćena, a glavni razlozi ostavke upravo su tri gostujuća poraza na početku sezone. Vodstvo kluba nije donijelo odluku o nasljedniku. Do izbora novog trenera momčad će s klupe voditi pomoćni trener Ljubo Crnogorac. Ipak, portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba doznaje kako su navijači posuškog nogometnog kluba zahvalili Knezoviću na svemu što je dao za njihov voljeni klub. Sve bi došlo na svoje već iduće nedjelje ako Posušani upišu pobjedu protiv jakog protivnika i susjeda HNK Tomislav u derbiju na Mokrom docu.

Trener Knezović je zahvalio na suradnji i upravi kluba i svim ljudima u klubu, a najviše nogometašima.

- Bilo je tu i svađa, ali bili smo prava klapa i hvala dečkima na tome. Jednostavno ove sezone nije išlo i bolje da dođe netko novi da proba napraviti bolji rezultat jer ovaj grad i njegovi ljudi to zaslužuju. I dalje ću navijati i biti dio ovog kluba, rekao je Knezović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije