DEBAKL REDSA

Klopp objasnio zašto je zamijenio Lovrena i poručio: On nije najveći krivac

23.10.2017.
u 08:42

- I nakon njegovog izlaska smo primili dva gola. Očito nije on najveći krivac, no ispalo je kako je ispalo.

Dejan Lovren odigrao je jučer jednu od najgorih partija u nogometnoj karijeri. Hrvatski branič Liverpoola zamijenjen je nakon samo pola sata budući da je jako loše reagirao kod prva dva gola Tottenhama koji je na kraju slavio 4:1.

- Ne želim kriviti igrače. Dejan, da budem iskren, nije bio ništa gori od Joela, ali nešto smo morali promijeniti, da se malo stabiliziramo, da bolje pokrijemo međuprostor. No, to s Emreom nije baš funkcioniralo - rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp i dodao:

- Nakon utakmice nisam razgovarao s njim, ali ne bi bilo neke razlike. I nakon njegovog izlaska smo primili dva gola. Očito nije on najveći krivac, no ispalo je kako je ispalo. Mislio sam da se ne osjeća dobro, no nitko se u momčadi u tom trenutku nije trebao tako osjećati.

Može li Liverpool na kraju biti među prve četiri momčadi?

- Zašto da o tome pričam kada smo deveti, imamo najgoru statistiku od 1964., ne mogu vjerovati. Zaslužujemo ovo gdje se nalazimo. Kvaliteta je očito kombinacija potencijala, stava, mentaliteta, a mi tu ne pokazujemo konstantnost. Na tome moramo raditi i od toga nećemo odustati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije