nisu im skloni

Kladionice ne vjeruju Hrvatskoj: Vatreni imaju najmanje šanse za četvrtfinale od favorita

hrvatska reprezentacija
Goran Stanzl/PIXSELL
04.12.2022.
u 09:13

Kladioničarske kuće nisu baš sklone Hrvatskoj na ovom SP-u, dokaz je tome taj što misle kako imamo najmanje šansi od svih favoriziranih selekcija

Hrvatska reprezentacija sutra od 16 sati igra utakmicu osmine finala svjetskog prvenstva protiv Japana, ako prođu azijskog predstavnika vjerojatni protivnik će biti Brazil, jedan od favorita turnira. 

Zanimljivo, svjetske kladionice Hrvatsku ne smatraju toliko velikim favoritima u društvu najjačih ekipa te imaju najmanje šanse za prolazak.  

Od svih favorita u osmini finala, Hrvatska, prema kladionicama, ima najmanje izglede. Protiv Japana je koeficijent 1.55 da Hrvatska prolazi, dok je na Japance 2.30.

Za usporedbu, kladionice su Argentini dale najveće šanse za prolazak protiv Australije što su gaučosi sinoć i opravdali, ali bilo je jako napeto.

Na Argentinu je postavljen mizeran koeficijent od 1.05 da će proći dalje, dok je na Australce bio 7.50. 

Iza vatrenih dolaze Portugalci na čelu s Cristianom Ronaldom čija je kvota na prolazak protiv Švicarske 1.45, a u nastavku Vam donosimo i sve tečajeve.  

Argentina - Australija 1.05 - 7.50 
Francuska - Poljska 1.10 - 6.0 
Engleska - Senegal 1.20 - 4.0 
Japan - Hrvatska 2.30 - 1.55 
Brazil - Južna Koreja 1.10 - 6.0 
Maroko - Španjolska 3.60 - 1.25 
Portugal - Švicarska 1.45 - 2.50 

Podsjetimo, Hrvatska je kao druga u skupini F izvukla Japance u prvoj rundi nokaut faze, dok će prvoplasirani Maroko ići na Španjolsku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije