PropustI u 15. kolu

Kažnjeni Zrinjski, Sloboda, Drina, Mladost i Čelik

Zrinjski sloboda
18.11.2015.
u 21:06

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH pod predsjedavanjem Gorana Kosorića kaznilo je Zrinjski, Slobodu, Drinu, Mladost i Čelik zbog nepravilnosti u 15. kolu Premijer lige BiH.

FK Sloboda je kažnjena s 3.000 KM zbog propusta u organizaciji meča protiv Zrinjskog i uporabe pirotehničkih sredstava, dok je zbog uporabe pirotehnike gostujućih navijača s 1.000 KM kažnjen i mostarski klub.

FK Mladost je kažnjen s 1.000 KM zbog propusta u prijavljivanju licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku s utakmice protiv Čelika, a istim iznosom je kažnjen i Čelik čiji su navijači koristili pirotehnička sredstva. FK Mladost je napravio isti propusti i u meču osmine finala Kupa BiH, zbog čega je također kažnjen s 1.000 KM.  

Zbog propusta u prijavljivanju licenciranog glavnog trenera u zapisniku s utakmice, s 1.000 KM kažnjena je zvornička Drina, koja je odmjerila snage s Travnikom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?