SRBIJA - HRVATSKA

Kauboji se spasili u završnici, podjela bodova u Beogradu nakon velike borbe

11.04.2019.
u 20:36

Nakon prva tri kola u skupini 2 kvalifikacija za EP 2020. godine Hrvatska je vodeća s pet bodova.

U trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u rukometu 2020. godine, Srbija i Hrvatska u Beogradu su remizirali rezultatom 25:25. 

Hrvatska je bolje ušla u susret i stvorila prednost od tri pogotka. Srbija je prvi pogodak postigla tek u osmoj minuti utakmice, a do poluvremena igrali su sve bolje i kažnjavali lošu obranu Hrvatske pa se na odmor otišlo rezultatom 13:13.  

Srbija u 32. minuti stiže do prve prednosti, a Hrvatska je nastavkom loše igre riskirali gubitak bodova.  Ipak, Duvnjak, Mamić i Štrlek držali su momčad Line Červara u utakmici, a u posljednjih pet minuta ušlo se ritmom 'gol za gol'.  

Na kraju je Duvnjak postigao pogodak za 25:25 dvadesetak sekundi prije kraja utakmice. Srbi nisu uspjeli iskoristiti posljednji napad i udarac s mjesta Marsenića u posljednjoj sekundi nije napravio veće probleme Šegi. Nakon prva tri kola u skupini 2 kvalifikacija za EP 2020. godine Hrvatska je vodeća s pet bodova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije