Rukomet

Karačić: Vidi se da se "mašina" pali

Slavko Midzor/PIXSELL
21.01.2021.
u 20:45

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 1. kola skupine II drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kairu svladala Bahrein sa 28-18 (13-8).

- Svaka čast dečkima, pobijedili smo teškog protivnika. Bili smo koncentrirani, oni su izbacili Katar s Olimpijskih igara. Bili smo svih 60 minuta unutra, i ja sam se vratio. Idemo dalje. Ovo mi je bio prvi "pravi" rukometni trening, još sam pod ručnom, ali bit će to dobro, rekao je povratnik nakon ozljede Igor Karačić te nastavio:

- Obrana je bila besprijekorna, ne znam što nije funkcioniralo. Možda smo u napadu bili ponekad pod ručnom, ali vidi se da se mašina pali, dodaj Karačić, prenosi HRT. 

 Komentirao je i mlade igrače:

- Imamo budućnost, mladi trebaju dobivati veću minutažu, određeni igrači će dobiti veću minutažu od izbornika u nastavku, bez njih se ne može.

Hrvatski rukometaši će drugu utakmicu drugog dijela natjecanja odigrati protiv Argentine u subotu, s početkom u 18 sati, a pobjedom bi osigurali plasman u četvrtfinale.   

- Nisam gledao Argentinu, ali jednom smo igrali s njima i dosta se namučili, zaključio je Karačić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije