NK Vitez

Karačić protiv kluba s kojim je osvojio naslov

01.12.2017.
u 09:00

- Nakon neodlučenoga ishoda s Borcem svi smo bili razočarani. Najavljivali smo i očekivali pobjedu do koje nismo došli. A bili smo tako blizu. No, sreća je što su nama rezultati naših izravnih konkurenata u borbi za ostanak u ligi “išli na ruku”, što nam je vratilo nadu da ipak nije sve izgubljeno - pred susret sa Zrinjskim kazao je trener Viteza Branko Karačić.

Takav rasplet 16. kola (porazi Slobode, GOŠK-a i Čelika, op. a.) ohrabrio je Vitežane, što ne skriva ni trener Karačić, koji o susretu sa Zrinjskim u subotu u Mostaru i o zadnjem jesenskom kolu sa Sarajevom u Vitezu kaže: - Pokušat ćemo sve kako bismo favoritima, a to su Zrinjski i Sarajevo, nešto otkinuli, što bi za nas imalo veliku vrijednost jer, vjerujem, mi ćemo na proljeće biti kompaktniji, tjelesno pripremljeniji, bolji nego što smo sad. Želja i cilj je držati priključak s našim izravnim konkurentima u borbi za ostanak u ligi - dodao je Karačić te o svom nekadašnjem klubu Zrinjski s kojim je osvojio naslov prvaka rekao: - Zrinjski je favorit, a to je u Mostaru i sa svim drugim bh. klubovima. Imamo problema, ali u Mostar ne putujemo s bijelom zastavom, dat ćemo sve od sebe kako bismo se kući vratili neporaženi. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije