NEUGODNE SCENE

Kaos na terenu, Srbin u glavnoj ulozi: Dobio šamar, branio ga Hrvat koji je odbio reprezentaciju

22.09.2019.
u 13:45

U tom trenutku došlo je do naguravanja više igrača obje momčadi, a prvi je u obranu svog suigrača Radonjića stao Duje Ćaleta-Car, hrvatski stoper koji je ovog ljeta otkazao nastup za mladu reprezentaciju tvrdeći da ga ne puštaju iz kluba

Ružne scene stižu s utakmice Marseillea i Montpelliera u sklopu francuskog nogometnog prvenstva. Igrale su se posljednje minute, a rezultat je bio 1:1. 

Igrač Marseillea Dejan Radonjić primio je loptu i krenuo u brzi kontranapad, ali ga je za dres povlačio Jordan Ferri koji je time isprovocirao srpskog igrača. Nezadovoljan ponašanjem suparnika Radonjić je krenuo mahati rukama, a potom i dobacivati Ferriju kojem se to očito nije svidjelo te je Radonjiću opalio šamar. 

U tom trenutku došlo je do naguravanja više igrača obje momčadi, a prvi je u obranu svog suigrača Radonjića stao Duje Ćaleta-Car, hrvatski stoper koji je ovog ljeta otkazao nastup za mladu reprezentaciju tvrdeći da ga ne puštaju iz kluba. 

Cijelu snimku ovog događaja pogledajte ovdje.  

 

Tadašnji izbornik Nenad Gračan rekao je kako to nije razlog, a Ćaleta-Car je nedavno poručio kako Gračan laže. 

Izbornik Dalić nakon toga Ćaleti-Caru nije dao ni minutu u utakmicama protiv Walesa u Osijeku te protiv Tunisa u Varaždinu, a za utakmice protiv Slovačke i Azerbajdžana nije ga ni pozvao u nacionalnu momčad. 

Dodajmo kako je na kraju u utakmici Marseillea i Montpelliera sudac pokazao čak tri crvena kartona. Jedan je dobio već spomenuti Ferri zbog svog nesportskog ponašanja, ali i igrač Marseillea Boubacar Kamara, a minutu nakon tog incidenta igru je napustio i Dimitri Payet zbog prekršaja i prigovora. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije