Pique

Kao da nismo znali kako s igračem više

Pique
03.04.2016.
u 08:05

Gerard Pique zabio je u 56. minuti glavom nakon ubačaja Ivana Rakitića iz kornera s desne strane, no Barcelona je do kraja susreta ispustila prednosti i na kraju pred domaćim navijačima izgubila 2:1 u El Clasicu protiv Real Madrida te tako prekinula rekordan niz od čak 39 utakmica bez poraza, piše Goal.

- Činilo mi se kao da nismo znali kako igrati kada smo ostali s igračem više. Prije no što je Ramos dobio crveni pet minuta nismo imali nikakvu kontrolu. Možda nismo znali bi li napali, ili bi se branili - rekao je Pique pa nastavio:

- Imali smo par prilika za izjednačenje do kraja susreta, ali nismo ih iskoristili i oni su na kraju zasluženo pobijedili. Mi nismo znali iskoristiti igrača više i sad trebvamo nastaviti dalje. Utakmica protiv Atletica u Ligi prvaka je jako važna, a u prvenstvu još uvijek dobro stojimo, tako da smo mirni. Naravno da smo htjeli pobijediti jer je ovo El Clasico, ali ne možete uvijek pobijediti - poručio je Pique pa dodao:

- Naša forma kod kuće je bila savršena, ali prihvaćamo naš prvi poraz. Ponekad izgubite i morate to znati prihvatiti. Poraz je svakako težak, ali još uvijek smo u dobroj poziciji. Ispred nas su još dva mjeseca i nećemo posustati. Nećemo sada pasti jer smo u jedinstvenoj i privilegiranoj poziciji. Moramo nastaviti naprijed

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?