DOČEK VATRENIH

Kako je Modrić ostvario Petrov san

Foto: Gorab Stanzl/PIXSELL
1/5
17.07.2018.
u 16:44

"Tada sam shvatio da je Petar na pozornici i da je siguran"

Jučer se pokazalo kakva je zemlja Hrvatska. Dočekali su Vatrene u spektakularnom izdanju s 350 000 okupljenih navijača. Ljudi su stizali iz svih krajeva Hrvatske i drugih zemalja kako bi podržali i čestitali hrvatskoj reprezentaciji. Svi su ih htjeli vidjeti i pozdraviti se s njima, a mali Petar koji se popeo na pozornicu kako bi upoznao Luku Modrića bio je jedan od tih strastvenih navijača i ispunio si san. 

Njegov otac ispričao je koliko je Luka bio nestrpljiv uoči dolaska igrača: "On voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka, Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na trgu - Moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli vidio je kolika je gužva i shvatio, da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri, pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: gdje je Luka?", kako prenosi HRT.

Netko od navijača je očito čuo malog Petra pa ga je uzeo za ruku i rekao: "On voli Luku i ja ću ga odvesti njemu". U tom trenutku otac je izgubio malog Petra, brzo je nazvao ženu, sina i tri kćeri da provjeri gdje je Petar, bio je uvjeren da ga je izgubio, a onda mu je stigla poruka od prijatelja koji je gledao prijenos iz svog doma da čestita Petru: "Tada sam shvatio da je Petar na pozornici i da je siguran", kaže otac Mladen. 

Tata Mladen rekao je da nije u nogometu, niti u nogometnom svijetu i da nikoga ne poznaje.  

Upitan za dojmove rekao je da je Petar presretan. 

"Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove, rekao je Petrov tata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije