IZVAN STROJA

Kakav peh za Modrića, ozlijedio se u trenutku kada mu najmanje odgovara

Luka Modrić
JUAN MEDINA/REUTERS
27.11.2023.
u 18:31

Trener Reala Carlo Ancelotti poručio je da ozljeda nije strašna, no novinar Jose Luis Sanchez objavio je da Modrić sigurno otpada za utakmicu protiv Napolija u srijedu u Ligi prvaka. Vjerojatno će propustiti i sljedeću ligašku protiv Granade.

Španjolski nogometni velikan Real Madrid preuzeo je vrh Primere nakon što je u susretu 14. kola nacionalnog prvenstva na gostovanju pobijedio Cadiz s 3:0. Kraljevski klub poveo je već u 14. minuti golom Rodryga, a isti je igrač u 64. minuti na asistenciju Luke Modrića zabio za 2:0.

Sjajnu predstavu Rodrygo je okrunio u 74. minuti asistencijom za Judea Bellinghama za konačnih 3:0. Kapetan hrvatske reprezentacije za goste je igrao do 70. minute kada je umjesto njega u igru ušao Dani Ceballos. Modrić je pogodak omiljenog suigrača Rodryga za 2:0 proslavio podizanjem ruku u zrak, a onda je jednostavno sjeo na travnjak, što je zabrinulo sve navijače kraljeva. 

Vrlo vjerojatno su u tom trenutku počeli njegovi problemi s umorom i preopterećenjem mišića pa ga je nedugo zatim zamijenio Dani Ceballos. 

Trener Reala Carlo Ancelotti poručio je da ozljeda nije strašna, no novinar Jose Luis Sanchez objavio je da Modrić sigurno otpada za utakmicu protiv Napolija u srijedu u Ligi prvaka. Vjerojatno će propustiti i sljedeću ligašku protiv Granade. 

Modrić ove sezone nije puno igrao u Realu. Uglavnom je ulazio s klupe i tako skupio samo 717 minuta. Trebao je utakmice koje dolaze iskoristiti da se dokaže Ancelottiju jer nedostaju brojni igrači iz veze, no sada se ozlijedio i kapetan Hrvatske.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?