košarka

Kakanj visoko porazio Vogošću, Mladost iznenadila u Bijeljini

26.01.2018.
u 08:15

Košarkaši Širokog i Studenta upisali su pobjede u 15. kolu prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine.

Na Pecari se očekivao veći otpor Tuzlaka, dok je pobjeda Studenta nad Bošnjakom potpuno očekivana. Igrači Slobode dobro su parirali Širokobriježanima u prvom poluvremenu, kada se vodila izjednačena borba.

Tuzlaci “pali” u nastavku

Međutim, u nastavku su Tuzlaci pali i sretno izbjegli još veći poraz koji bi domaćim igračima donio prednost na ljestvici u slučaju jednakog broja bodova.

Igrači Damira Vujanovića u drugom poluvremenu bili su potpuno drukčija momčad od prvoga dijela.

Zaigrali su mnogo bolje i plod takve igre je i visoka pobjeda. Ton pobjedi i dobroj igri u drugom dijelu dali su Karačić, D. Drežnjak, Mikulić i Naletilić, dok se u sastavu slobode isticao Muratović i centar Daniel.

Student je i drugi put ove sezone nadigrao Bošnjaka i iako ima izglede boriti se za Ligu za prvaka, pobjedom se potpuno približio ostanku u prvoligaškom društvu.

Kakanj je s pola snage nadigrao Vogošću i ostvario devetu prvenstvenu pobjedu te siguran put u Ligu za prvaka. U sastavu momčadi Josipa Pandže dominirali su Muflizović i Božović, dok je potpuno usamljen u igri Vogošće bio američki branič Warner.

Mladost iznenadila

Mladost iz Mrkonjić Grada napravila je malo iznenađenje i slavila u Bijeljini kod Radnika, izravnog konkurenta za gornji dio ljestvice. Mrkonjićanima je to šesta pobjeda, koja ih s pobjedom manje drži odmah do Širokog i Studenta koji imaju iste ambicije. Rezultati 5. kola. Široki – Sloboda 83:64, Student – Bošnjak 77:73, Kakanj – Vogošća 91:66, Radnik – Mladost 66:72, Spars – Bosna Royal (sinoć).

Poredak: Zrinjski 12-1, Spars 10-3, Kakanj i Bosna Royal 9-4, Student 7-7, Široki 7-6, Mladost 6-8, Radnik 5-9, Sloboda 5-8 ,Vogošća i Bošnjak 2-12•

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije