Pique:

Kada Messi napusti Barcu, to će biti kao da vam je otac preminuo

Pique
14.10.2016.
u 21:15

Barcelona će biti u žalosti kad Lionel Messi napusti klub, smatra stoper katalonskog kluba Gerard Pique.

Messi je kao 13-godišnjak stigao u Barceloni i do danas izrastao u jednog od najboljih igrača svih vremena. U dresu Barcelone osvojio je sve moguće trofeje među kojima se najviše ističu četiri titule Lige prvaka, a čak pet puta je izabran za najboljeg igrača svijeta.

Piqeu je zajedno sa Messijem osvojio čak 24 trofeja od ljeta 2008. godine kada se štoper vratio u Barcelonu. Španjolac je mišljenja da se neće pojaviti novi Messi i da će odlazak ovog sjajnog Argentinca biti jako težak.

"On je potpuno unikatan. Dan kada ode bit će kao dan kada vam otac umre i to će biti teško. Mi pričamo o Messiju sada, ali jednog dana on neće biti ovdje i morat ćemo nastaviti ponovo da budemo kompetitivni. Neće biti više novih 'Mesija'. Ne očekujemo da ih bude više kao što neće biti nova generacija La Masije kao ona sa Xavijem, Busquetsom, Puyolom, Iniestom i sa mnom. Nadajmo se da će biti, ali ja ne vjerujem da će se to ponoviti", kazao je Pique.

Messi je debitirao za Barcelonu 2004. godine i njegova era u klubu poklapa se sa najuspješnijom Barcinom erom u 116-godišnjoj povijesti kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije