Pep:

Juve neće gubiti glavu, moramo se sjajno braniti

Pep Guardiola
Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.03.2016.
u 18:08

Znam svoju ulogu ovdje. Tako je od prvog dana, a tako je i danas. Pobijeđujemo li, svi su sretni, ali sve se može preokrenuti već sutra, rekao je Guardiola

Bayern München sutra na svojoj Allianz Areni dočekuje Juventus u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Prvi susret u Torinu završio je 2:2, a uzvrat je najavio trener bavarskog velikana Pep Guardiola odmah nakon što je Bayern otkrio javnosti kako nije došla nikakva ponuda za Alabu iz smjera Manchester Cityja, kao što su to mediji prenosili, prenosi Goal.

"Moramo biti strpljivi u sutrašnjoj utakmici i nikako igrati na neriješen rezultat. Dopustimo li Juventusu bilo kakve šanse budite sigurni da će zabiti iz njih. Čak i ako povedemo moramo znati kako talijanske momčadi nikada ne gube glavu. Nema uopće veze kako će završiti prvo poluvrijeme jer će Juve igrati svoju taktiku do samog kraja susreta", pojasnio je Guardiola pa odgovorio i na pitanje što će se dogoditi u slučaju da Bayern ispadne:

"Ako ispadnemo, naravno da će prvih nekoliko dana biti teško. Mi želimo proći dalje, a da bi prošli dalje ne smijemo samo biti odlični u napadu već se moramo i dobro braniti. Jednostavno, moramo koristiti naše prednosti i njihove nedostatke. Naravno, bit će jako teško", pojasnio je Pep i rekao par riječi o svom poslu:

"Znam svoju ulogu ovdje. Tako je od prvog dana, a tako je i danas. Pobijeđujemo li, svi su sretni, ali sve se može preokrenuti već sutra. Ja volim svoj posao, ali ne volim takve situacije. Imam veliko poštovanje prema igračima jer je njima lakše biti sebičan", rekao je katalaonski stručnjak pa otkrio i hoće li sutra zaigrati Robben:

"Ne znam još uvijek hoće li igrati. Nadam se da će igrati, ali uistinu ne znam. Zbog snijega nismo puno mogli trenirati. Bilo je zapravo i malo opasno trenirati", otkrio je Pep pa dodao: 

"Divim se Gigiju Buffonu. Velika je čast natjecati se protiv njega. Velika je čast općenito igrati protiv najboljih na svijetu. Nadam se da će još dugo igrati, ali nadam se i da mu mi sutra možemo zabiti par golova", rekao je Katalonac. 

Pred utakmicu se obratio i Franck Ribery koji nije znao otkriti hoće li igrati protiv 'stare dame'. 

"Spreman sam zaigrati, ali trener će odlučiti hoću li igrati. Bit ću ili na terenu ili na klupi", rekao je Francuz. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije