LOŠ POTEZ TALIJANA

Juve još jednom ponizio Mandžu! Bizarno je što su napravili

PA/Pixsell
27.11.2019.
u 16:55

Bilo bi zanimljivo vidjeti bi li to isto napravili da je Mitchell označio Cristiana Ronalda? Nekako sumnjamo.

Mario Mandžukić u Juventusu, najblaže rečeno, prolazi kroz loše razdoblje. Nije prijavljen za Ligu prvaka, trener Sarri ponaša se prema njemu kao prema kakvom junioru, a ne igraču koji je zadnjih godina ginuo za crno-bijeli dres. 

Super Mario sve to stoički podnosi i trenira kao da će svaki dan utrčati na teren, ali sve je izvjesnije kako će ove zime napokon otići iz Torina u klub gdje će ga više cijeniti i prema njemu se odnositi s poštovanjem.

A koliko ga poštuju pokazala je bizarna situacija vezana s NBA igračem i jednim od najpoznatijih košarkaša, igračem Utah Jazza Donovana Mitchella.

Što se dogodilo?

  Donovan Mitchell buduća je velika zvijezda NBA lige, već sada je na All-Star razini, a od ove godine suigrač mu je najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Bogdanovićev prvi sport je nogomet kojim se počeo baviti u rodnom Mostaru, ali je zbog visine prešao na košarku i danas je jedan od najboljih šutera NBA lige. 

Očito je kako se popularni Babo odlično slaže s Mitchellom na terenu, a izgleda da su dobri prijatelji i van  terena. Bogdanović je uputio Mitchella u čari najpopularnije sporta u Europi, a čini se kako su pričali i o hrvatskim igračima. 

Mitchell se tako na Instagramu pohvalio svojim stylingom gdje nosi Mandžukićev crno-bijeli dres.

Označio je Juventus i našeg nogometaša, a kao prvenstveno velika korporacija, Juve je tu prepoznao odličnu priliku za veliku reklamu pa su se pohvalili i oni na svom Instagramu kako tako velika zvijezda nosi njihovu opremu. 

Sada dolazimo do poteza Juventusa koji na providan način dokazuje koliko cijene našeg igrača. Naravno, nisu objavili cijelu fotografiju već su izrezali dio gdje je označen naš nogometaš kako valjda ne bi morali odgovarati na loše komentare navijača. 

Ovako je izgledala objava Mitchella.

 

 

A ovako 'izrezana' verzija kojom se Juventus pohvalio. 

 

 

Bilo bi zanimljivo vidjeti bi li to isto napravili da je Mitchell označio Cristiana Ronalda? Nekako sumnjamo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?