REAKCIJE IGRAČA

Junak pobjede Oršić: 'Još nisam svjestan što smo napravili!, ovo je najbolji pogodak u mojoj karijeri'

17.12.2022.
u 18:35

Gotovo nestvarno zvuči podatak da je hrvatska nogometna reprezentacija u svom šestom nastupu na svjetskim prvenstvima treći put osvojila medalju, pri čemu drugu broncu

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je u Dohi porazila Maroko s 2-1 (2-1). Za Hrvatsku su zabijali Joško Gvardiol (7) i Mislav Oršić (42), a za Maroko Achraf Dari (9). Hrvatskoj je ovo druga svjetska bronca, a prvu su osvojili 1998. godine.  Nakon dodjele medalja, igračima se sprema i slavlje i doček, ali prve su dojmove podijelili pred kamerama: - Još nisam svjestan što smo napravili! Znali smo da će i oni imati šanse i da će biti kompaktni - rekao je Mislav Oršić.
- Ovo je najvrijedniji pogodak u mojoj karijeri, posvećujem ga svojoj obitelji - dodao je. U 42. minuti Vatreni opet vode nakon dodavanja Marka Livaje i preciznog lob-udarca s vrha kaznenog prostora Mislava Oršića. Gotovo nestvarno zvuči podatak da je hrvatska nogometna reprezentacija u svom šestom nastupu na svjetskim prvenstvima treći put osvojila medalju, pri čemu drugu broncu. Prije katarske bronce, "Vatreni" su bili drugi (2018) i treći (1998), a tri puta nisu prošli skupinu (2002, 2006, 2014).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije