KADA ĆE KRAJ?

Još jedna tužna vijest za hrvatsku reprezentaciju...

Sanjin Strukić/Pixsell
09.11.2020.
u 19:18

Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni

Utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala 17. studenoga u Splitu bit će odigrana bez gledatelja, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski nogometni savez.

- Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je produžio trajanje Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja. Odluka stožera uključuje mjeru održavanja sportskih natjecanja bez prisustva gledatelja - stoji.

- Nastavno na takvu odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Hrvatski nogometni savez obavještava javnost kako će utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala, 17. studenoga u Splitu, biti odigrana bez prisustva gledatelja. Također, bez publike će biti odigrana i utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Litve u Puli (17. studenoga) -  priopćio je HNS. 

Spomenuta mjera Stožera odnosi se, naravno, i na druga natjecanja pod ingerencijom HNS-a, koja će se do daljnjega održavati bez gledatelja. Zbog sličnih mjera u Turskoj i Švedskoj, bez gledatelja će biti odigrane i utakmice hrvatske reprezentacije protiv Turske (11. studenoga) u Istanbulu i Švedske (14. studenoga) u Solni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije