Veličanstven doček

Zlatnoj Jeleni Pehar ovacije njezinih Brotnjaka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
19.11.2015.
u 06:45

U emotivnom govoru mlada je karatašica zahvalila na podršc

U utorak je u prepunoj Gradskoj športskoj dvorani upriličen veličanstveni doček za svoju karatašicu Jelenu Pehar Popović koja je, nastupajući za Hrvatsku, na SP-u za juniore i mlađe seniore u Indoneziji osvojila zlatnu medalju.

Jaka konkurencija

Kadetsku prvakinju svijeta dočekali su svi članovi i uprava njezina KK Brotnjo, članovi KK Hercegovina i KK Međugorje, općinski čelnici, roditelji, prijatelji. Jelenin uspjeh je značajniji jer je ostvaren u velikoj konkurenciji te što je to najveći uspjeh u povijesti Karate kluba Brotnjo.

Prije nego se u dvorani pojavila svjetska prvakinja, nazočnima su predstavljene broćanske karatašice Kristina Zovko, Irena Prga, Petra Grgić i Jelena Pehar koje su na EP-u u Parizu osvojile 1. mjesto i naslov ekipnih prvakinja Europe kojima je poznati karataš Pero Vučić uručeno cvijeće. Potom su kroz špalir mladih karataša u dvoranu ušli Albrim Samahodaj i Katarina Sušac koji su, također, kao i Jelena nastupali na SP-u. Kroz špalir mladih karataša u dvorani ušla je svjetska kadetska prvakinja Jelena Pehar koju su Brotnjaci pozdravili dugotrajnim pljeskom.

Veliki uspjeh

- Draga Jelena, hvala ti što si marljivim radom uspjela pronijeti vijest o našoj maloj općini i okruniti se svjetskom zlatnom medaljom - rekao je Pavo Zovko, pomoćnik općinskog načelnika.

- Najsretniji smo kada naša djeca idu dalje nego što smo to mi uspjeli. Zbog toga radimo, tome se nadamo i nadat ćemo se i u budućnosti. Jela je otišla najviše. Otišla je na svjetski tron... Rezultat ne dođe sam po sebi. Čestitke obitelji. Nadam se da će imati snage, želje i volje, i da će moći pratiti Jelu na njenim daljnjim nastupima - rekao je prvakinji Zdenko Klepić, predsjednik KS Hercegovine i dopredsjednik KKS BiH. - Mi treneri imamo zadaću da u svakom kandidatu vidimo budućeg prvaka. Međutim, u stvarnosti činjenica je da je prvak sam po svojoj prirodi rijedak. Zato, svjesni ovoga trenutka, možemo konstatirati da su istinski prvaci tu s nama i da možemo biti ponosni što ih imamo, kazao je predsjednik i trener KK Brotnjo Tihomir Ostojić.

Zadovoljan i sretan bio je i Jelenin trener Žarko Planinić koji je, također, zaslužan za njezin uspjeh. Vidno uzbuđena i ganuta dočekom, Jelena Pehar je svima zahvalila:

- Vidim vas ovdje puno i vjerujem da svatko od vas misli da je najvrednije što imam reći da sam prvakinja svijeta, ali vjerujte to nije istina. Meni je najvažnije da sam sretna osoba i da kod svih vas vidim osmijeh i ponos, to me ispunjava. Hvala vam na tome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije