SUIGRAČ 'ZAPALIO' JAVNOST

Javio se Iker Casillas: Legendarni Španjolac izjasnio se o objavi da je gay

Moreau-Perusseau/bestimage
09.10.2022.
u 17:37

Jedan od najboljih svjetskih golmana u povijesti izazvao je pravu pomutnju na društvenim mrežama, sve je dodatno 'potpalio' bivši suigrač.

Mnogi su ostali iznenađeni kada je legendarni Iker Casillas preko svog Twitter profila poručio da je gay.  Navijači su ostali u šoku kao i ostatak nogometnog svijeta, mnogi su sumnjali u to da je kultnom Španjolcu netko upao u račun te se odlučio malo našaliti. 

Još već kaos je izazvao njegov bivši suigrač iz reprezentacije i veliki rival iz El Clasica, Carles Puyol pa poručio: - Vrijeme je da ispričamo našu priču - napisala je legenda Barce i izazvala potpuni kaos po internetskom bespuću. 

Cijelu misteriju je odlučio razriješiti Casillas i konačno se oglasio...

- Hakiran račun. Srećom, sad je sve u redu. Isprike svim mojim pratiteljima i, naravno, isprika LGBT zajednici - poručio je Iker, njega se nakon rastave s Sarom Carbonerom povezuje s mnogim ženama, ali on je sve demantirao. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?