TRENER DINAMA

Jakirović: Neshvatljivo smo griješili, ali najbitnije je da smo uzeli tri boda

Sergej Jakirović
Josip Regovic
10.03.2024.
u 20:37

Hrvatski prvak ostvario je važnu pobjedu u utrci za naslov s Rijekom i Hajdukom

Nekoliko sati nakon što je Dinamo dobio novog predsjednika Velimira Zajeca, "Modri" su u susretu 26. kola SuperSport HNL-a na stadionu Maksimir pred 5.000 gledatelja pobijedili Slaven Belupo sa 5-2 nastavivši utrku za prvo mjesto. Dinamo je vodio 2-0 golovima Tibora Halilovića (7) i Gabriela Vidovića (19), no gosti iz Koprivnice su izjednačili preko Ivana Lepinjice (22) i Mateja Šakote (59). Sandro Kulenović je u 70. minuti pogodio iz kaznenog udarca za novu prednost Dinama, a sve dvojbe je razriješio Martin Baturina pogodivši u 82. minuti za 4-2. U sudačkoj nadoknadi Baturina je realizirao jedanaesterac za konačnih 5-2.

- Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, poveli s 2:0 a onda iz neshvatljvih razloga ušli u probleme, pogotovo u veznoj liniji. Očlekivao sam malo više energije, ponekad smo izgledali ispuhano. Primili smo dva pogotka iz pogrešaka, na kraju smo morali raditi neplanirane izmjene. Najbitnije jest da smo uzeli tri boda. Ritam je žestok, moramo rotirati. Mi smo imali svoj mir prije utakmice, možda je netko čuo detonacije izvana, ali imali smo mir. Čestitao bih Velimiru Zajecu na izboru, a zahvalio bih se i bivšem predsjedniku Barišiću. U ponedjeljak ću se vidjeti s gospodinom Zajecom - rekao je Sergej Jakirović nakon utakmice. 

 

- Ne znam zašto nije uzeo loptu koja mu je nuđena. To biste trebali pitati njih dvojicu. Hohxa ima podršku svih nas, možda ga i previše guramo, ali vjerujemo u njega - rekao je Jakirović na pitanje zašto Hoxha nije izveo penal iako mu je to Baturina nudio. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije