Davis Cup

Izvučeni parovi za teniski susret BiH - Poljska, prvi igra Mirza Bašić

tenis
02.02.2017.
u 15:09

Žrijeb parova za susret Davis Cupa između Bosne i Hercegovine i tenisača Poljske obavljen je danas u Zenici, a prvi će nastupiti naš drugi igrač Mirza Bašić i najbolji poljski igrač Kamil Majchrzak, dok će nakon njih snage odmjeriti Damir Džumhur i Hubert Hurkacz, javlja Zeda. 

Za subotu je planirana igra parova u kojoj će Mirza Bašić i Tomislav Brkić zaigrati s poljskim parom Lukasz Kubota/Marcina Matkowski. U nedjelju je na programu meč u kojem će Damir Džumhur igrati protiv Kamila Majchrzaka, a dvadeset minuta nakon ovog meča igraju Mirza Bašić i Huberta Hurkacza.

Naravno može doći i do malih promjena ukoliko neki od igrača nakon prvog dana susreta ne bude mogao nastaviti natjecanje tako da bi u tom slučaju kapetani Tomislav Brkić i  Radoslav Szymanik napravili izmjene u svojim sastavima.

Za obje reprezentacije ovo je jako važan meč, jer će pobjednik biti na 'jedan korak' do svjetske Davis Cup grupe u kojoj će od 2018. godine igrati najbolji tenisači svijeta. Pobjednik meča BiH - Poljska će nastaviti natjecanje kao gost, susretom protiv Nizozemske koji bi se igrao od 7. do 9. travnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije