Nogomet

Izvlačenje parova polufinala Kupa BiH krajem ožujka

 Kup BiH
17.03.2016.
u 11:19

Željezničar, Sloboda, Široki Brijeg i Radnik su klubovi koji će se boriti za naslov pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2015/2016.  

Sve četiri ekipe su u polufinale najmasovnijeg bh. natjecanja prošli prilično lako. Sloboda je svladala Sarajevo s ukupnih 5:1, Željezničar je u dvomeču s Borcem slavio s 4:1, Široki protiv Mladosti s 3:2, a Radnik protiv Radničkog s 3:1. Žrijeb polufinalnih parova Kupa Bosne i Hercegovine bit će održan krajem ovog mjeseca, a najvjerojatnije će termin biti 29. ožujka, piše sportsport.ba. 

Sve četiri preostale ekipe u našem najmasovnijem klupskom natjecanju imaju veliki motiv da postanu pobjednici Kupa BiH, obzirom da će tim koji to uspije izboriti plasman u kvalifikacije za Europsku ligu. Podsjećamo, aktualni osvajač Kupa je ekipa sarajevskog Olimpica, koja je u prošlosezonskom finalu svladala Široki Brijeg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije