POTRES U ARGENTINI

Izbornik trojicu izbacio iz momčadi, evo sastava Argentine za susret s Hrvatskom!

17.06.2018.
u 20:44

Argentinci su protiv islanda izgledali prilično loše, skoro pa nema igrača koji je odigrao dobro

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je pobijedila Nigeriju s 2:0 i sjajno otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. i izbornik Dalić rekao je da mi možemo još bolje, ali i ovako smo na čelu skupine D. 

No, sad nas čeka jača utakmica, u četvrtak ćemo zaigrati protiv Argentine. I to ranjive! Naime, Sampaolijeva momčad u prvom je kolu, za njih neočekivano, remizirala s Islandom i dovela se u situaciju da protiv Hrvatske mora jurišati po tri boda. 

Argentinci su protiv Islanda izgledali prilično loše, skoro pa nema igrača koji je odigrao dobro pa su se nogometaši našli na udaru kritika. Posebno se to odnosi na trojicu igrač - Eduardo Salvio, Lucas Biglia i Angel Di Maria odigrali su jako loše i izbornik ih je odlučio izbaciti iz početne momčadi. 

Ako je vjerovati argentinskim medijima, Sampaoli ih je prekrižio za susret protiv Modrića i društva, a na njihovo mjesto uskočit će Gabriel Mercado, Giovani Lo Celso i Cristian Pavon.

Što se tiče Dybale i Higuaina, paklenog dvojca iz Juventusa, oni će opet utakmicu gledati s klupe. Izbornik ih ne vidi u početnoj postavi pa se mogu nadati mrvicama u nastavku susreta.

Tako bi sastav Argentine za utakmicu s Hrvatskom trebao izgledati ovako:

Caballero - Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Mascherano, Lo Celso, Meza - Messi, Aguero, Pavon.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije