POČETNIH 11

Dalić najavio je najjaču Hrvatsku protiv Latvije. Evo u kojem sastavu bi vatreni trebali istrčati

Dalić, Vatreni, Hrvatska
Goran Kovacic/PIXSELL
07.09.2023.
u 21:29

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji nije htio otkriti koji će sastav sutra navečer istrčati, ali je najavio najjaču Hrvatsku pa tu ne bi trebalo biti previše dilema

Hrvatska sutra na rasprodanoj Rujevici igra peto kolo kvalifikacija protiv Latvije u utakmici gdje su veliki favoriti i sve osim tri boda bilo bi veliko iznenađenje.

U dvije odigrane utakmice osvojili su četiri boda, ali imaju dvije utakmice manje od prvoplasirane Turske koja je do sada skupila devet bodova.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na press konferenciji nije htio otkriti koji će sastav sutra navečer istrčati, ali je najavio najjaču Hrvatsku pa tu ne bi trebalo biti previše dilema. Vrlo je moguće da će vatreni biti u gotovo istom sastavu kakav je bio na final fouru Lige nacija u Nizozemskoj, s time da se vraća Joško Gvardiol.

Tako bi početnih 11 trebalo izgledati ovako: Livaković - Juranović, Šutalo, Gvardiol, Perišić (Sosa) - Modrić, Kovačić, Brozović - Pašalić, Ivanušec (Perišić), Kramarić. 

Dalić nema problema s ozljedama, a za očekivati je da će svoju priliku s klupe dobiti i Majer odnosno napadači Petković, Musa i možda Frigan kojemu je ovo prvo okupljanje A selekcije. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije