održana redovita skupština

Izabrano novo rukovodstvo Rukometnog saveza BiH

01.07.2022.
u 17:34

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH, a njihov će mandat trajati četiri godine

Na Ilidži je održana redovita skupština Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je izabrano novo rukovodstvo krovne kuće bh. rukometa. Za predsjednika skupštine izabran je Branko Stojkić, a potpredsjednici najveće instance bh. saveza su Ljubo Kokotović i Faris Habibović.

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH, a to će u iduće četiri godine biti: Kenan Magoda, Haris Galijašević, Emir Dautović, Nedim Musić, Dario Pušić, Branko Vukojević, Slobodan Zadro, Zoran Trlin, Darko Savić, Vladimir Branković, Stevan Bekan i Nedjeljko Perišić.

Članovi predsjedništva Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH su Slobodan Zadro, Kenan Magoda i Vladimir Branković. Svi prijedlozi s dnevnog reda usvojeni su većinom glasova prisutnih izaslanika. Novu postavu u Rukometnom savezu BiH očekuje težak posao idućih godina. Ovom sportu potreban je dodatni impuls kako bi se digao na višu razinu u našoj zemlji. Podsjetimo, situacija u bh. rukometu loša je već godinama i česta su prepucavanja samih čelnika pa je nada ljubitelja ovog sporta da će nova bh. rukometna vlada promijeniti stvari na bolje. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije