neočekivano

Ivica Olić nije više trener CSKA, dobio otkaz nakon samo dva mjeseca!

Sanjin Strukic/Pixsell
16.06.2021.
u 07:15

Olić je moskovski klub preuzeo u travnju nakon što je napustio mjesto pomoćnika Zlatka Dalića, no nije uspio razbuditi momčad.

Iznenađujuća vijest stiže iz Rusije - Ivica Olić (41) više nije trener moskovskog CSKA. Dobio je otkaz iako je momčad preuzeo tek u travnju.

Ruski mediji pišu da se Olić s velikim entuzijazmom pripremao za novu sezonu, no da su mu se u klubu odlučili zahvaliti jer imaju drugačiju filozofiju. Olić je moskovski klub preuzeo u travnju nakon što je napustio mjesto pomoćnika Zlatka Dalića, no nije uspio razbuditi momčad.

CSKA je prvenstvo završio na šestom mjestu, što je najgori plasman od 2001. godine. A proslavljeni ruski trener Valerij Gazajev (66) nedavno je kritizirao CSKA zbog načina na koji je uzeo vatrenog. I njegove su se riječi pokazale točnima.

– Žao mi je što je mladi trener bačen u stroj za mljevenje mesa. Olić je divna osoba i sjajan igrač, puno je učinio za CSKA kao nogometaš. Ali sada je, praktički bez trenerskog iskustva, preuzeo momčad koja bi trebala stalno pobjeđivati. Njegova odgovornost sada je sasvim drukčija – rekao je Gazajev i dodao:

– Olića su bacili u jezero. Ako ispliva – super, a ako ne – utopio se. Sada je on odgovoran za sve neuspjehe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije