BARCELONA

Ivan Rakitić ne odustaje lako, a sada je donio veliku odluku

13.12.2019.
u 09:35

Valverde je u dvoboju s Talijanima kapetansku vrpcu dao upravo Rakitiću i dodatno uvjerio hrvatskog reprezentativca za ostanak na Nou Campu

Ernesto Valverde još se jednom uvjerio kako njegova Barcelona igra mnogo bolje i efikasnije kada je na terenu naš Ivan Rakitić.

Katalonski div je u posljednje četiri utakmice, koje je španjolski stručnjak počeo s Raketom u prvom sastavu, izborio sve pobjede.

Barca je u LP-u pobijedila dortmundsku Borussije (3:1), pa u španjolskom prvenstvu madridski Atletico (1:0) i Mallorcu (5:2), te u posljednjem kolu elitnog europskog klupskog natjecanja Inter (2:1).

Valverde je u dvoboju s Talijanima kapetansku vrpcu dao upravo Rakitiću i dodatno uvjerio hrvatskog reprezentativca za ostanak na Nou Campu.

'U sve četiri utakmice Rakitić je igrao izvrsno što znači da se vratio među prvotimce. Odbio je ponude i sve ponovno uložio na Barcelonu', ističe španjolska Marca.

Početak sezone bio je vrlo težak za Hrvata, jer osim što je istisnut iz prve momčadi, nekoliko je utakmica gledao s tribine.

Rakitić je stalno ponavljao kako želi ostati u Barceloni, iako je imao ponude Intera, Juventusa, Manchester Uniteda...

Vatreni je svojim igrama u posljednje četiri Barcine pobjede pokazao da ima svoje mjesto među prvih jedanaest.

'Ivan Rakitić ostaje u Barceloni barem do kraja sezone', zaključuje Marca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije