ČEKAJU GA VELIKI TURNIRI

Ivan Dodig se priprema za nastavak sezone na planinama

Ivan Dodig
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
28.02.2016.
u 13:22

Nakon boravka u Dubaiu, Ivan Dodig se vratio u BiH. Točnije, zadnjih nekoliko dana ovaj tenisač, zajedno sa svojim timom boravi na olimspijskim planinama oko Sarajeva gdje se priprema za nastavak sezone.

- Sezona je za sada fino počela i mogu biti zadovoljan s početkom, posebno u pojedinačnim nastupima ako izuzmem zadnji turnir u Dubaiu gdje sam imao malo zdravstvenih problema. Ipak, sve u svemu sam zadovoljan dosadašnjim nastupima - govori nam Dodig na početku razgovora. Ističe kako je nakon promjene trenera i dijela tima koji ga prati, odlučeno je da se promjeni i način priprema. Zbog toga je donešena odluka o odlasku na planinu, a već idući tjedan je pred njim veliki izazov.

- Sljedeći tjedan nas čeka Davis cup gdje su očekivanja velika i nadamo se prolazu iako igramo protiv prošlogodišnjih finalista. Mislim da smo spremni iako nece biti lako. Dajemo sada sve od sebe u pripremama kako bi bili spremni za dolazeće mečeve - ističe Dodig.

Nakon Davis cupa Dodig ide u Ameriku. Čekaju ga turniri u Indian Wellsu i Miamiu. Očekivanja su velika, osobito u parovima s Melom, gdje početak sezone nije u skladu s očekivanjima. - Igramo Indian Wells i Miami i nadam se da se uskoro i u parovima vraćamo boljim rezultatima. Nije nam sezona počela kako smo očekivali, ali tek je početak tako da još ima puno turnira za odigrati - zaključuje Dodig.

Uz dobru formu i malo sportske sreće Dodig bi do početka travnja mogao napraviti i više nego dobre rezultate i još jednom svijetu potvrditi kako ima kvalitetu za vrhunske rezultate.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?