Međugorje

Ivan Dodig: Na treningu uvijek dajte sve od sebe

Sudionici međugorskog teniskog kampa s trenerima i pznatim mmeđugorskim i hrvatskim tenisačem Ivanom Dodigom. Medjugorje, 07.07.2016.Snimio:Marijan Sivrić
08.07.2016.
u 10:00

U idealnim uvjetima za rad, u Međugorju na teniskim terenima TK Međugorje, prvu godinu održava se Međunarodni teniski kamp “Međugorje 2016.”, na kojem sudjeluju 24 tenisača iz BiH i Hrvatske. To su uglavnom napredni igrači i igračice koji igraju u kategorijama od 12 do 18 godina. Jučer, sedmog dana rada kampa, sudionike je pozdravio Ivan Dodig, hrvatski tenisač, koji se upravo vratio iz Londona:

- Ovo na čemu vi sudjelujete potaknuto je u razgovoru s Marinom i sa mnom te smatramo da je jako dobro. Morate biti uporni i, što je najbitnije, ne samo tjedan ili godinu dana, već više godina i uvijek dati sve od sebe na treningu. To je jedini način na koji ćete naći put prema uspjehu - kazao je Dodig. Žarko Dodig, predsjednik Skupštine TK Međugorje, obratio se sudionicima kampa:

- Drago mi je da ste u ovolikom broju došli na prvi kamp. Vidim u ovome pravac u budućoj suradnji u tenisu na ovim prostorima. Vidite danas rezultate naših momaka koji su prije 20 i više godina krenuli i s kojima smo mi radili. Danas ostvaruju velike rezultate. Uspjeh u sportu traži velika odricanja, ali se to često isplati. I oni koji ne naprave karijeru kao igrači, svi profitiraju - istaknuo je Žarko Dodig. O samom programu seminara govorio nam je Željko Dodig, brat Ivana Dodiga, jedan od trenera na ovom kampu:

-Na kampu je ujedinjeno sve što je u tenisu potrebno, od teniskih, kondicijskih treninga, rada psihologa, masaža, smještaja i prehrane, izleta te vremena za odmor. U sve je ovo uključeno ono što zahtijeva profesionalni teniski život.

Kamp traje deset dana. Na ideju da organiziramo kamp došli smo zahvaljujući tome što u klubu imamo dosta naprednih igrača. I kamp će se nastaviti tradicionalno organizirati svake godine - kazao nam je Željko Dodig.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije