Kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Island golom u sudačkoj nadoknadi došao do pobjede

11.09.2023.
u 22:42

Island i Bosna i Hercegovina na stadionu Laugardalsvöllur u Reykjaviku odigrali su utakmicu 6. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Na kraju je minimalno slavio Island (1:0), a pogodak vrijedan pobjede postigao je Finnbogason nakon  konfuzije u obrani Zmajeva. Gol se provjeravao putem VAR-a, ali se odluka nije mijenjala.

U prvih 45 minuta ni jedna reprezentacija nije prikazala kvalitetan nogomet. Iako je BiH imala više loptu u svom posjedu i uglavnom kontrolirala igru, pravu izrađenu akciju praktično nismo ni vidjeli.

U drugom poluvremenu BiH je pokazala nešto više, ali sve je to na koncu bilo mlako i bezidejno, te je Island zasluženo osvojio tri boda.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ovim porazom praktično je izgubila šanse za plasman na jedno od prva dva mjesta u skupini, a samim tim i šanse za plasman na Europsko prvenstvo naredne godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije