Doigravanje za EP

Irski navijači neće dobiti 10% kapaciteta na Bilinu polju

Bosnia's Toni Sunjic (L) and Mensur Mujdza (R) fights for the ball with Wales' Hal Robson-Kanu during their Euro 2016 qualifying soccer match in Zenica October 10, 2015. REUTERS/Dado Ruvic
22.10.2015.
u 06:15

Irci dobivaju 700 ulaznica (što iznosi 5 posto kapaciteta) u Zenici. Neće biti udovoljeno njihovu zahtjevu za 10 posto ulaznica za prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija

Utakmice između reprezentacija BiH i Irske pobuđuju ogromno zanimanje javnosti i navijača obje nogometne vrste, a odmah nakon ždrijebanja parova počele su se praviti rezervacije za obje utakmice dodatnih kvalifikacija, i u Zenici i Dublinu.

Nogometni savez Irske čak je podnio zahtjev da se njihovim navijačima omogući 10 posto ulaznica od kapaciteta stadiona Bilino polje jer im je brojka od pet posto, što u suštini predstavlja maksimalno 700 ulaznica, premala da bi zadovoljili potrebe navijača "zelenih" i partnera. Irci u svom zahtjevu vide prigodu da dobiju dvostruko više ulaznica i navode kako stadion Bilino polje u Zenici ima 15.600 sjedećih mjesta.

Propisi UEFA-e

Treba znati kako se, prema propisima UEFA-e, gostujućim navijačima jamči samo pet posto ulaznica od kapaciteta stadiona.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije