bh. boksač

Iron Puki u Ulcinju brusi formu za naredni meč

30.06.2022.
u 08:56

Najbolji bosanskohercegovački profesionalni boksač Edin Puhalo, alijas Iron Puki, već desetak dana boravi u Ulcinju gdje se priprema za novi važan meč koji ga očekuje 30. srpnja u makedonskom gradu Tetovo.

"U Ulcinju sam već treći put na pripremama, a svaki put sam kod svojih prijatelja u hotelu Edita. Ovdje zaista imam vrhunske uvjete za treniranje tako da iako treniram dva puta dnevno pripreme mi predstavljaju uživanje. Nakon osvojene IBO titule prvaka Europe u travnju ove godine cilj nam je bio napad na svjetski naslov, ali dok ne dobijem priliku želim se boriti i održavati svoju natjecateljsku formu na jednoj ozbiljnoj razini. Nadam se da ću svoju priliku dobiti i da će se borba za svjetski naslov dogoditi do kraja godine. Međutim, ako se to ne dogodi isplanirana su mi već tri meča do kraja godine. Prvi je 30. srpnja, drugi u listopadu, a treći u prosincu", rekao je Puki.

Idući meč Pukija nije za titulu, ali je jednako važan iz razloga što svakim porazom može nazadovati i gubiti bodove te rejting na svjetskim rang listama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije