ne predaju se

Iniesta upozorio Real: Ništa još nije gotovo!

Andres Iniesta
Getty Images
20.03.2017.
u 08:40

Barcelona je pobijedila Valenciju 4:2 na Camp Nou i tako stigla na dva boda zaostatka za vodećim Realom. Istina, kraljevi imaju i utakmicu manje koju tek trebaju odigrati.

"Kontrolirali smo utakmicu, odigrali sjajno, a na kraju je bilo i puno golova. Ovo je nastavak borbe, prvenstvo je još uvijek otvoreno. Pred nama je još dosta utakmica, naša je dužnost da se borimo," rekao je nakon utakmice Andres Iniesta za Movistar +, prenosi Goal.

"Utakmica je bila komplicirana, imaju jako dobre igrače i orali smo biti strpljivi," rekao je Luis Enrique pa se dotaknuo Andrea Gomesa koji je ušao umjesto Rafinhe, a na samom kraju postigao i prvijenac za Barcu.

"Njegovim smo ulaskom dobili ono što nam je nedostajalo. Andre Gomes će iti važan igrač za Barcelonu u budućnosti, vidjet će te."

Valencia je drugo poluvrijeme odigrala s desetoricom nakon isključenja Mangale, s igračem više je Barcelona uspjela postići dva gola.

"Isključenje je odlučilo utakmicu. Ništa se ne može prigovoriti našoj igri. Boli nas ovaj poraz jer smo htjeli pozitivan rezultat. Sada moramo dati sve od sebe u sljedećoj utakmici," rekao je Valencijin Gaya.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije