Predsjednik Fife

Infantino ne zna kolika će mu biti plaća

Gianni Infantino
Reuters/PIXSELL
01.03.2016.
u 08:22

Nemam pojma kolika će mi biti plaća jer još nitko o tome nije razgovarao sa mnom. Znam da vam je teško povjerovati, ali novac me nije motivirao da se kandidiram za predsjednika Fife...

Novi predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino izjavio je u ponedjeljak da ne zna kolika će mu biti plaća. 

"Nemam pojma kolika će mi biti plaća jer još nitko o tome nije razgovarao sa mnom. Znam da vam je teško povjerovati, ali novac me nije motivirao da se kandidiram za predsjednika Fife", izjavio je Infantino nakon prvog radnog dana na čelnom mjestu Međunarodne nogometne federacije, prenosi Vecernji.hr

Plaća njegova prethodnika Seppa Blattera nikad nije javno objavljena.

Švicarski odvjetnik Gianni Infantino (45), koji je bio glavni tajnik Europske nogometne federacije od 2009., u petak je na izvanrednom kongresu izabran za predsjednika Fife u drugom krugu glasanja, dobivši 115 glasova. Njegov glavni konkurent, prvi čovjek Azijske nogometne konfederacije bahreinski šeik Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa dobio je 88 glasova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije