Zidane:

Imamo psihološki problem, ali ja uživam i ne plašim se otkaza

Zidane
07.10.2016.
u 14:15

Zinedine Zidane nakon četiri remija za redom u intervjuu za RMC rekao je:

"Loši rezultati? Znam gdje sam... Važno je pronaći rješenje i ja ću ga pronaći. Nije nikakvakatastrofa, ali nije ni beznačajno."

"Nije problem u tjelesnoj pripremljenosti igrača, kažnjavani smo na početku utakmica. A igrali smo loše, posebno protiv Villarreala. To je više psihološki problem i tražimo mu uzrok.", prenosi Goal.com

Jeste li trebali više igrača dovesti ljetos?

"S trojicom igrača koji su nam se vratili dobili smo udvostručene sve pozicije, osimCasemirove. Tako da tu trojicu smatram dobrim pojačanjima. A apsurdno bi mi bilo dovoditi nekoga tek toliko da dovedem."

Kako ste zadovoljni Ronaldom?

"Dobro je da ga je pogodilo kad je bio zamijenjen. To pokazuje kakav je čovjek, da mu je stalo i da želi doprinijeti momčadi. No, nema veze, razgovarali smo, sve sam mu objasnio i ta je priča završena."

"Pa ove smo godine već odigrali 60 utakmica, neki i više. U moje vrijeme, toliko bismo skupili u dvije godine. Igrač sigurno ne može odigrati 65 utakmica u sezoni na istoj razini. Ja najprije razgovaram s igračima, objasnim im, želim čuti njihovo mišljenje."

"Neki kažu da igrač koji ne igra, ne može ni doći u formu. No, smatram da postoji vrijeme koliko igraju pričuve i ako igrač želi biti u natjecateljskom ritmu, mora biti fokusiran kad igra."

Na kraju, o svojoj budućnosti:

"Ne plašim se otkaza. On će se ionako dogoditi. Istinski uživam u ovome što radim, čak i u drveću u trening kampu. Sretan sam, uživam, iako posao nije lagan. Želim učiti i napredovati, što i radim kontaktirajući s ovim sjajnim igračima svaki dan. Ma uživam čak i kad radim izdvojeno s trećim golmanom! A moji su igrači dobri ljudi, pobjeđivali ili gubili."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije