Liga prvaka

Igrači Zrinjskog u Čapljini na druženju s navijačima, opušteno ozračje pred Europu

11.07.2017.
u 09:00

Klub navijača Ultras Zrinjski trebao bi dobiti svoju čapljinsku podružnicu. Taj zaključak se nametnuo nakon “Večeri Zrinjskog” koja je organizirana u Caffe baru The Hangovern u Čapljini. Večer prvaka u Čapljini pretvorila se u druženje navijača, a jedan od onih koji su sudjelovali u realizaciji bio je Josip Puljić, koji kaže:

- Ideja je potekla od našeg prijatelja Dragana Šimovića, a mi smo je podržali. Jako nam je drago zbog toga jer je “Večer Zrinjskog” bila pun pogodak. Došla je nekolicina igrača predvođena kapetanom Perom Stojkićem što je okupljenima bilo posebno drago, a okupilo se više od stotinu navijača. Bio je to pravi sportski “štimung”, zadovoljno ističe Josip Puljić, jedan od domaćina ovoga neformalnog druženja.

U sklopu programa organizirana je nagradna igra u kojoj su za nagrade dijeljene ulaznice za utakmicu s Mariborom u srijedu (19 sati), dresovi Zrinjskog i drugi sportski rekviziti. Igrači Zrinjskog izgledali su opušteno na spomen susreta Lige prvaka u srijedu. Uglavnom, tijekom programa bila je prava navijačka atmosfera, a kao kruna svega postignut je dogovor da se suradnja nastavi i u budućnosti.

Prekinuli šutnju

Nakon više od godinu dana, NK Maribor sazvao je jučer konferenciju za medije na kojoj je bio sportski direktor Zlatko Zahovič. Bio je to prvi susret s novinarima od travnja 2016. godine.

- Kada govorimo o prvaku BiH, govorimo o kvalitetnom sastavu. Na području bivše Jugoslavije je puno talenta. Vi ćete biti u mogućnosti to pratiti. Još 2014. godine smo znali kako su kvaliteta i druge sportske stvari na našoj strani. Utakmica će biti izjednačena, ali uvjereni smo kako će otići na našu stranu. Čak i u Mostaru ćemo ići na pobjedu, odlučan je bio sportski direktor Maribora.

Pregovori s Mešanovićem

Njegov sin Luka navodno je bio u kombinaciji za odlazak u inozemstvo.

- Luka je član Maribora. Tako će to biti i u srijedu, bit će na raspolaganju treneru, kaže stariji Zahovič.

Dva novaka u momčadi Jean - Claude Billonga i Jasmin Mešanović (Zahovič potvrdio kako su pregovore s njim počeli odmah nakon izvlačenja u Nyonu), predstavljeni su medijima u Ljudskom vrtu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije