ZAVRŠENA KONFERENCIJA

Igrači i izbornik Dalić komentirali 'slučaj Kalinić', evo što su rekli!

18.06.2018.
u 17:02

Hrvatski napadač već je napustio reprezentaciju

Izbornik Zlatko Dalić danas će objasniti razloge zašto je prekrižio Nikolu Kalinića. Hrvatski napadač već se spakirao i napustio kamp reprezentacije te otišao kući. 

Uoči konferencije za medije nagađalo se da je izbačen zbog neposluha. Navodno je odbio ući u igru na utakmici protiv Nigerije, a to Dalić nije želio samo pustiti nego je pokazao tko je šef.

Tijek presice iz baze u Iličevu pratite na portalu Večernjeg lista.

Tijek presice:

Iako se očekivalo da će izbornik Dalić objasniti zbog čega je otišao Kalinić, na konferenciji su se pojavili samo Šime Vrsaljko i Milan Badelj. Izbornik će se oglasiti nakon igrača, njegovo obraćanje očekuje se oko 17 sati.

Argentinski novinari pitali su Milana Badelja jesu li gledali Argentinu.

- Gledali smo Island - Argentina, uvijek su nam zanimljivije utakmice iz naše skupine. Očekujem da će Argentina tako igrati protiv nas, imati posjed lopte i tražiti Lionela Messija, igrača koja je klasa iznad svih.

Šime Vrsaljko odgovorio je na pitanje o atmosferi unutar reprezentacije.

- Atmosfera je fantastična. Aktualni događaj nas nije poremetio. Ovo neće utjecati na nas, mi dišemo kao jedan.

Je li ono protiv Nigerije dovoljno da se ugrozi i Argentina?

- Svaka utakmica je za sebe. Utakmica s Nigerijom je bila prva i to nosi veliki teret. Mislim da smo odigrali kvalitetno, koliko nam je trebalo. Naravno da možemo još bolje, a i moramo još bolje jer Argentina je velika momčad.ž

 

Izbornik Dalić je došao, ali nije se dugo zadržao.

- Protiv Brazila i Nigerije Nikola je trebao ući, ali je rekao da nije spreman. Ja trebam spremne igrače i to je to! Sve sam vam rekao, kazao je Dalić i odmah otišao!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije