Švedski napadač

Ibrahimović nije imao milosti prema Messijevim suigračima nakon trijumfa u Kataru

zlatan ibrahimović
25.01.2023.
u 18:08

Zabrinut sam za ostale igrače Argentine jer neće osvojiti ništa drugo. Messi je osvojio sve i ostat će zapamćen. Ali ostali, koji su se loše ponašali, to ne možemo poštovati", rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ne drži jezik za zubima, zapravo ima neke od najboljih citata od bilo kojeg sportaša na svijetu. U tom ritmu je napadač Milana govorio i u intervjuu za France Inter u kojem je iznio svoje mišljenje o pobjednicima Svjetskog prvenstva u Kataru - reprezentaciji Argentine.

U tipičnom Zlatanovom stilu, 41-godišnjak se nije ugrizao za jezik i bio je vrlo oštar prema osvajačima Svjetskog prvenstva osim prema Lionelu Messiju. Ibrahimović nije bio oduševljen pojedinim likovanjem reprezentativaca Argentine nakon pobjede nad Francuskom na penale.

"Rekao sam da će Argentina sigurno osvojiti Svjetsko prvenstvo. Ako želite pamtiti Svjetsko prvenstvo u Kataru do kraja povijesti, koga ćete zapamtili? Messija. Mbappea ne, jer se Messi smatra najboljim igračem u povijesti. Zabrinut sam za ostale igrače Argentine jer neće osvojiti ništa drugo. Messi je osvojio sve i ostat će zapamćen. Ali ostali, koji su se loše ponašali, to ne možemo poštovati", rekao je Zlatan, prenosi Klix.ba.

Istaknuo da je ovo mišljenje ima kao profesionalni nogometaš na visokoj razini.

"Za mene je to znak da će jednom pobijediti i više neće jer se tako ne pobjeđuje", dodao je.

Kada je u pitanju Kylian Mbappe, Zlatan je istaknuo kako zna da će zvijezda PSG-a biti "u redu" te podsjetio da je on već osvojio Svjetsko prvenstvo i zabio hat-trick u finalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije