OPUSTIO SE

Ibrahimović izašao u noćni provod u Beogradu. Uhvaćen je s pjevačicom koja je upletena u skandal

Zlatan Ibrahimović
Instagram zene fudbalera
02.07.2023.
u 18:25

Jedna od fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prikazuje Zlatana u zagrljaju jedne pjevačice , a mnogi su se pitali o kome se radi.

Legendarni Šveđann Zlatan Ibrahimović nedavno se oprostio od nogometne karijere, a po svemu sudeći, odlučio si je dati malo oduška pa je uhvaćen u provodu po beogradskim klubovima.

Mnogi su se oduševili kada su vidjeli nogometnu legendu koja često rado posjećuje susjednu Srbiju te su željeli fotografirati se s njime.

Jedna od fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prikazuje Zlatana u zagrljaju jedne pjevačice , a mnogi su se pitali o kome se radi.

Riječ je o pjevačici Ivani Bojanović koja je poznata po nastupima u srpskim noćnim klubovima i splavovima. Poznata je i po tome što je prije nekoliko godina navodno optužila jednog pjevača da ju je pretukao, ali nikada se nije javno očitovala o tom skandalu.

Mnogi su se kroz komentare šalili da će Ibrahimović zbog ove fotografije imati problema s partnericom Helenom s kojom je od 2002. godine, a zajedno su dobili i dva sina, Maximilijana rođenog 2006. i Vincenta koji je rođen 2008. godine. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije