argentina

I TO SE DOGAĐA: Trener promijenio igrača na zahtjev navijača

15.08.2022.
u 19:33

Poznato je da Argentinci strastveno proživljavaju nogomet, no nitko nije očekivao da će trener prvoligaša Argentinos Juniorsa tijekom prvenstvene utakmice s Unionon uvesti novog igrača na zahtjev jednog navijača.

Stariji navijač na tribini, smještenoj iza klupe za pričuve, vikao je u nedjelju prema treneru Gabrijelu Militu (41) da uvede veznog igrača i tako pomogne momčadi.

Milito, bivši obrambeni igrač Barcelone, okrenuo se prema tribini i vikao navijaču “koga, koga da uvedem”, pokazuje snimka argentinske televizije TyC Sports.

Milito je čekao da mu navijač kaže ime nogometaša kojeg želi vidjeti na terenu te mu to gestikulirao rukama, no stariji gospodin s brkovima u crvenoj klupskoj majici samo je vikao “veznog, veznog”.

Trener, nakon što nije dobio ime, podigao je palac u zrak te navijaču pokazao rukom da će uvesti veznog igrača.

Novinari su na konferenciji za medije upitali Milita zašto je to učinio.

“Živimo u demokraciji. U potpunoj slobodi. On me je uporno tražio da ubacim veznog igrača i ja sam mu odgovorio ‘odlično, prestani, poslat ću ti ‘tvojeg‘ veznog", odgovorio je Milito smijući se.

Doista je istog trena poslao na travnjak veznjaka koji se bio zagrijavao pokraj aut crte.

Navijač je stajao na nogama te zapljeskao treneru pa se okrenuo ostalim navijačima oko sebe pokazavši im da će zahavljujući njemu ući novi igrač.

"Ovako smo se svi osjetili protagonistima. Svi smo sudjelovali u izgradnji igre”, rekao je Milito.

Argentinos Juniors pobijedili su na kraju 2-0 pa se nakon trinaest odigranih kola nalaze na četvrtom mjestu u argentinskom prvenstu. Union zauzima deseto mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?