Sve spremno za večerašnju utakmicu

I Sušić i Wilmots će zaigrati na pobjedu

'SPORT......MEDJUGORJE....PRIPREME NOGOMETNA REPREZENTACIJA BIH....FOTO: Zoran Grizelj 09. listopad 2007.......VLADAVIC SE DOBRO ZABAVLJAO NA TRENINGU'
Foto: 'Zoran Grizelj'
13.10.2014.
u 10:43

Sušić želi ispraviti loš početak kvalifikacija, a Wilmots riješiti velik dio posla već u prvom kvalifikacijskom dijelu

U Zenici je sve spremno za večerašnju utakmicu Zmajeva sa reprezentacijom Belgije. Sve je veći broj navijača BiH, koji s brojnim navijačkim rekvizitima pristižu iz mnogih gradova, a oni najuporniji traže i "kartu viška“. 

Na sinoćnjim treninzima nije su vidjelo puno toga, ali je trener gostiju Marc Wilmots najavio da će zaigrati na pobjedu s kojom bi puno toga riješio već u prvom dijelu kvalifikacija.

Izbornik Safet Sušić također mora zaigrati na pobjedu, nakon slabog starta u prve dvije utakmice i za sada premalog broja bodova, večeras mora ići na pobjedu. Na stadionu Bilino polje može se očekivati dobra utakmica, koju bi trebali začiniti nastupi europskih nogometnih zvijezda. 

Koliki je interes za ovu utakmicu, najbolje pokazuje dolazak oko 50 belgijskih novinara s tehničkim ekipama, a utakmicu će za bh. medije pratiti 108 medijskih radnika, plus velika ekipa nositelja televizijskih prava. 

S obzirom na to da je utakmica od posebne važnosti za obje ekipe policijski timovi i zaštitari nekoliko agencija realiziraju planove i poduzimaju posebne mjere na sigurnosnom planu. 

Kvalifikacijska utakmica Bosne i Hercegovina - Belgija igra se u 20 sati i 45 minuta, a osigurani su i televizijski prijenosi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?