I Španjolski navijači skandiraju: 'Luka Modrić!' Jasno je da tribine neće biti uz Španjolsku

Navijanje
vecernji.ba
15.06.2024.
u 14:17

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras igra utakmicu prvoga kola grupne faze Europskog prvenstva protiv Španjolske. Utakmica se igra na berlinskom Olimpijskom stadionu u 18 sati. Hrvatski reprezentativci odmah na počeku imaju utakmicu u kojoj će im pozitivan rezultat puno značiti.

Hrvatski navijači napunili su ulice Berlina. Deseci tisuća njih, obučenih u "kockice" slave i podižu atmosferu. Španjolski su navijači gotovo nezamjetni u masi koja će bodriti vatrene u njemačkoj prijestolnici. Međutim, Španjolci također dobro znaju Hrvate, a osobito Luku Modrića koji je legenda Real Madrida. Nekolicina je skandirala njegovo ime.

Hrvatska će nakon Španjolske, 19. lipnja igrati protiv Albanije. Zatim će 24. lipnja zatvoriti grupnu fazu natjecanja protiv Italije. U nokaut fazu prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine te četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Uz ovako jaku konkurenciju, svaki bod bi mogao biti od presudne važnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije